PUNKT | GPS | IMIĘ I NAZWISKO , NR TELEFONU |
A – wolontariusz | https://goo.gl/maps/eMeMzBzrc4S1LTfL6 | Mateusz Dzięgielewski-obecny do godz.13.00 603 436 528, Maciej Kobalczyk 515 351 154 |
B – wolontariusz | https://goo.gl/maps/pDCSrFkFHWb3HrPH9 | Maja Wolska 665 421 440, Antoni Kacprzak |
C – wolontariusz | https://goo.gl/maps/TRcp8DYm5wRWr8rcA | Julia Łupkowska 669703144 Klaudia Zacharzewska 534 440 630 |
D – wolontariusz | Skrzyżowanie przy Bufecie nr 1 | Kacper Dębicki 778 001 003, Samuel Clayton, Jakub Wierzba |
E – wolontariusz | https://goo.gl/maps/3vagXoSjMiH5uNuj7 | Mateusz Dzięgielewski-obecny do godz.13.00 603 436 528, Maciej Kobalczyk 515 351 154, |
F – wolontariusz | https://goo.gl/maps/iUPFpw23NQJWoy2V9 | Filip Szatkowski 733 526 454, Maksymilian Ośnicki 505 588 247 |
G1 – wolontariusz | https://goo.gl/maps/TiS5fE4vSKLoY7Fu7 | Maciej Flasza 502 564 800, Albert Kahalik 723 737 490 |
G2 – wolontariusz | https://goo.gl/maps/eAwmiG6c5MXA1haP6 | Maciej Flasza 502 564 800, Albert Kahalik 723 737 490 |
H – wolontariusz | https://goo.gl/maps/CRGcvmS4eLwM5DG98 | Maja Zamolska 731130160, Oliwia Pawlak 535723901 |
Bufet 1 na skrzyżowaniu | Natasza Baer 603 653 728, Konstancja Matusiak 518 961 486, Milena Słomka, Amelia Balicka, Aneta Gawędzka | |
biuro zawodów, medale, depozyt, bufet meta, koce ratunkowe – wolontariusz | 799 900 539 Justyna Frosztęga, Amelia Antkowiak 695 023 267 Julia Bill, Laura Jędrkowiak, Hanna Smoleń Anita Lewińska 665 018 667 Anna Wojciulewicz, Karolina Rybka, Julia Masternak | |
Bufet nr 2 przy Akademii Kuraszków | Magda Urbańska 517 557 838, Ola Świątek 785 691 926, Hania Ozimina 539 945 075, Kasia Clayton, Ala Rychter 884 304 400 Filip Knap 512 294 036 – kierowanie ruchem przy Akademii Kuraszków | |
P | POLICJA | |
S | STRAŻ OSP | |
M | KARETKA START/META – 603 218 009, 665 003 833, 785 628 032 KATERKA 7km/14km, ŚRODEK TRASY – 514 669 037, 698 761 328 | |
SĘDZIA 1 – Gnieździec | Miłosz Balicki | |
SĘDZIA 2 – Bukowa Góra | Piotr Maszkowski 602 127 973 | |
SĘDZIA 3 – Kozie Czuby | Miłosz Balicki, ? Dorota Trzaskacz ? | |
Tomek G., trasa i bezpieczeństwo | 792 626 777 | |
Filip, transport | 607 317 827 | |
Isia, biuro zawodów | 602 648 689 | |
Aneta, wolontariat, bufety | 601 988 866 | |
Tomek T., ogon | 605 554 009 | |
Hubert | 600 387 649 |
DODATKOWE INFORMACJE
ODPRAWA 1 – piątek 18:00, Biuro zawodów, ul. Parkowa 9
ODRAWA 2 – sobota 8:30 – biuro zawodów, depozyt, start/meta, koce ratunkowe (na porannej odprawie powiemy co robić z tymi kocami)
ODPRAWA 3 – sobota 9:30 – punkty na trasie, Bufet przy Akademii Kuraszków, za wyjątkiem Bufetu nr 1 i Wolontariuszy D
Godzina przybycia na stanowiska:
Bufet nr 1 skrzyżowanie – godz. 10.30 – nie przychodzicie na odprawę do biura zawodów
Wolontariusze D (przy bufecie nr 1) – na godz. 11.15 – nie przychodzicie na odprawę do biura zawodów
Bufet nr 2 – godz. 10.30 przy Akademii Kuraszków
Wolontariusze A, E – godz. 11.00 (najpierw w pkt A)
Wolontariusze B – godz. 11.10
Wolontariusze C – godz. 11.15
Wolontariusze D – godz. 11.15
Wolontariusze F – godz. 12.00
Wolontariusze G1, G2 – godz. 11.00 (najpierw w pkt G1)
Wolontariusze H – godz. 12.00
KIEROWANIE RUCHEM
Aktywnie pokazujemy kierunek wszystkim zawodnikom, tak żeby nie tracili czasu na wahanie 🙂 i zawracanie 🙂
BUFET
- na rękawiczki zwykłe nakładamy rękawiczki lateksowe
- bananów nie obieramy, kroimy 1 szt na 3 kawałki, ogonków nie odkrajamy
- batoniki zostawiamy w opakowaniu i przekrajamy na pół
- pomarańcze kroimy na ćwiartki, nie obieramy
- banany rozkładamy do 3 różnych pojemników, tak samo inne przekąski, rozkładamy na kilka pojemników, będą lepiej dostępne
- skórki rzucone przez biegaczy na drogę w pobliżu punktu trzeba pozbierać, jeśli będzie na to czas
- wodę nalewamy do trzymanych przez biegaczy kubków/bukłaków/bidonów – mniej więcej na pół kubka
- osoby nalewające do kubków stoją między sobą w odstępie 2 m, troszkę dalej od stołu
- zimno będzie, więc nalewajmy sprawnie, szybko, ale ostrożnie, mokre ciuchy przy tej pogodzie brrr…
- osoby nalewające do dzbanków podają te dzbanki
- nie możemy dopuścić, aby biegacz czekał na wodę/przekąski
Co przygotować
Warto ubrać się na cebulę, wziąć z sobą plecak z dodatkową warstwą (np. bluza, cieplejsza czapka), termos z gorącym napojem, czapki, rękawiczki. Plecak, inne rzeczy osobiste trzymamy w bezpiecznej odległości od trasy biegu. Nie oddalamy się od stanowiska.
W razie pytań proszę kontaktować się z Anetą, telefon jest na identyfikatorze.